Termeni și Condiții

Date de contact:

https://www.catimo.ro este administrat de S.C. REFILLPLUS PREST SRL cu sediul social în Ploiești-Prahova, str. Nicolae Filimon nr.1.

Societatea comerciala are C.U.I 30001300 și este înregistrat la O.N.R.C sub numărul J29/501/2012.

Datele despre contul bancar se află în pagina Termeni și Condiții de pe acest website.

Ne puteti contacta la numerele de telefon 0745 50 77 99 sau 0727 70 77 99 de luni până vineri între 9.00 și 17.00

Adrese de poșta electronică: refillplus@gmail.com și catimonet@gmail.com

Date personale – Politica GDPR

Deţinem datele dumneavoastră de contact deoarece aţi achiziţionat produse de la compania noastră şi/sau v-aţi înregistrat pe unul dintre site-urile web pe care le deţinem, ne-aţi trimis un mesaj pe pagina de contact sau ni le-aţi comunicat personal cu ocazia unor vizite în locaţiile noastre ori telefonic.


            Responsabilitatea noastră în această relație implică și modul în care avem grijă de datele dumneavoastră personale. Prin urmare, începând cu data de 25 mai 2018, ne vom alinia la standardele europene în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date stipulate în Regulamentul 2016/679/UE (GDPR- General Data Protection Regulation, Regulamentul general de protecţie a datelor cu caracter personal).

Drepturile dvs. 
Noul Regulament conferă mai multor drepturi persoanelor care procesează datele cu caracter personal:

Dreptul la informare  este dreptul Dvs. de a primi informații referitoare la identitatea și datele noastre de contact, scopul în care se procesează datele, categoriile de date vizate, destinatarii la care ajung datele Dvs. prin intermediul nostru, respectiv la existența drepturilor pe care le aveți în conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și condițiile în care acestea pot fi exercitate;
Dreptul de acces  înseamnă că aveți dreptul de a obține o confirmare din partea noastră pentru prelucrarea datele Dvs. și dacă da, vă oferim acces la aceste date și informații despre cum sunt procesate;
Dreptul la portabilitate  se referă la faptul că puteți primi datele personale într-un format structurat, care poate fi citit automat și la dreptul ca acestea să poată fi transmise altui operator direct;
Dreptul la opoziție  vizează dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor personale;
Dreptul la rectificare  se referă la corectarea fără întârziere a datelor greşite sau care s-au schimbat în timp;
Dreptul la ștergere / dreptul de a fi uitat înseamnă că aveți dreptul să ștergeți datele colectate fără întârziere, în oricare dintre următoarele situații: nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, ați retras consimțământul și nu există alt temei juridic pentru prelucrare, vă opuneți prelucrării, datele au fost colectate ilegal, datele trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
Dreptul la restricționarea prelucrării poate fi exercitat dacă se contestă exactitatea datelor pe o anumită perioadă de timp, suficientă pentru verificarea datelor, dacă prelucrarea este ilegală dar nu se dorește ștergerea datelor doar restricționarea, în cazul în care SC. Office Market Center S.R.L nu mai are nevoie de date dvs personale;
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale  vă oferă posibilitatea de a solicita și de a obține retragerea, anularea sau reevaluarea oricărei decizii bazate exclusiv pe prelucrările efectuate prin mijloace automate (inclusiv creearea de profiluri);
Dreptul de a vă adresa justiției sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal  poate fi exercitat în cazul în care noi am încălcat oricare dintre drepturile garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal, ne-ați reclamat abatarea și nu am rectificat sesizare în termenul legal.

1. Comerţul electronic

    Toate materialele, produsele şi serviciile oferite pe paginile de internet ale www.catimo.ro sunt oferite pe baza Termeni şi Condiţii. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.

     Site-ul www.catimo.ro pune la dispoziţia clienţilor săi doar produse certificate conform reglementărilor Uniunii Europene în privința calității.

  

2. Drepturile de autor

     Conţinutul acestui site – texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date – este proprietatea Catimo.ro şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fără acordul Catimo.ro a oricăror din elementele enumerate se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

 

3. Confidențialitate

     Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Catimo.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor: gestiunea economic-financiară şi administrativă, comerţ on-line, furnizare de bunuri şi servicii, activităţi de marketing. Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare scopului menţionat mai sus. Refuzul dvs. determină neînscrierea dumneavoastră în rândul clienţilor noştri şi a destinatarilor produselor şi serviciilor noastre. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată caătrewww. catimo.ro, pe email info@catimo.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

     Datele personale introduse de către utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile cuprinse în formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. Catimo.ro nu oferă, nu vinde şi nu face schimb de adrese e-mail, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane fără acordul dumneavoastră explicit. Facturile le vom trimite atât în format electronic, cât şi tipărite, împreună cu produsele.

 

4. Declinarea responsabilităţii

     Activitatea de comercializare şi distribuţie din oferta site-ului este condiţionată de corectitudinea datelor furnizate de client în formularul de comandă. Catimo.ro nu poate fi facută responsabilă în nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximă a obligaţiilor faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare se reduce la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

 

5. Garanţie

     „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. ” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă. 

Clienţii www.catimo.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original nedeschis, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Rabursarea sumei se face exclusiv prin Ordin de Plată, în contul indicat de către client.

 

6. Comanda şi disponibilitatea

     După ce ați plasat o comandă pe site-ul nostru, veți fi contactat în cel mai scurt timp în cazul în care comanda nu poate fi onorată in termen de maxim 48 h.

     Onorarea tuturor comenzilor înregistrate pe www.tonerworld.ro va fi realizată în timpul cel mai scurt, precedată de email-ul de confirmare. Nu ne asumăm răspunderea pentru întârzieri în îndeplinirea obligaţiilor noastre care se datorează unor motive în afara controlului nostru. Dacă nu putem să vă îndeplinim cererea vă vom anunţa cât de curând posibil. 

     Toate comenzile se pot onora în limita stocurilor disponibile.

 

7. Modalităţile de plată

     Pentru plăţile făcute de pe teritoriul României vă punem la dispoziţie următoarele modalităţi: Transfer Bancar, Ramburs la curier, Plată cu cardul pe site

     
 

           Plata prin Transfer Bancar

În cazul în care nu dispuneţi de card de debit/credit sau cardul dumneavoastră nu este acceptat pentru plata online, aveţi posibilitatea să plătiţi produsele printr-un simplu transfer bancar. Comanda va fi procesată după primirea confirmărea plăţii şi vă notificăm prin e-mail (sau prin excepţie telefonic) privind livrarea comenzii.
Banca plătitorului poate percepe comision pentru suma achitată astfel.
Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii facturii în unul din conturile de mai jos:

Nume firmă: S.C. Refillplus Prest SRL.

Cont Lei:             RO02INGB0000999902948026         ING BANK


Cod unic înregistrare: CUI  30001300
Nr. Registrul Comerţului:    J29/501/20122012

În cazul necompletării corecte şi complete a datelor menţionate în factură, sumele transferate către www.catimo.ro nu vor putea intra în contul www.catimo.ro fiind returnate plătitorului, astfel că nu se va putea confirma comanda.

Comenzile finalizate şi neachitate în termen de 7 zile for fi şterse automat  din sistemul de comenzi al www.catimo.ro        

 

           Plata prin Curier Ramburs 

După finalizarea comenzii pe site-ul www.catimo.ro, veţi fi contactat telefonic de către unul dintre operatorii noştri care va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare. Timp de livrare: maxim 48h de la confirmarea comenzii. Livrarea prin curier este disponibilă pe întreg teritoriul României. Plata se face la primirea coletului, la domiciliul clientului. Costul este mai ridicat decat la alte metode de plată pentru că este necesar ca suma plătită de client să ajungă în posesia noastră, iar acest lucru inseamnă costul unui drum suplimentar al curierului sau RAMBURS.

Plata prin card pe site

Este cea mai rapidă si cea mai ieftină modalitate de plată a comenzilor pe site. Nu este comisionată de banca clientului. Siguranța plăților cu cardul este prioritară pentru noi, astfel că am încheiat parteneriat cu un procesator european de plăți online recunoscut pentru acest lucru.

8. Livrarea produselor

     Capacitatea noastră de livrare poate fi restricţionată sau împiedicată de condiţii locale, neprevăzute şi independente de noi. Dacă nu primiţi comanda la termenul stabilit sau dacă apare vreo problemă privind livrarea, vă rugăm să ne contactaţi pe info@catimo.ro.

 

9. Link-uri la alte pagini de internet şi servicii

    www.catimo.ro poate conţine link-uri la alte pagini de internet care nu sunt sub controlul sau administrarea sa. Aceste link-uri vă sunt oferite doar pentru a vă ajuta şi www.catimo.ro nu este răspunzator de conţinutul lor.

 

10. Litigii

     Litigiile apărute între utilizatorii acestui site şi www.catimo.ro vor fi rezolvate pe cale amiabilă. In cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române.

 

11. Reclamaţii

      Pentru orice reclamaţii privitoare la produsele oferite de www.catimo.ro, vă rugăm să vă adresaţi către www.catimo.ro pe info@catimo.ro.

     
 Pentru ca noi, CATIMO.RO, să putem oferi cele mai bune preturi pentru clienți, mărcile produselor pe care magazinul nostru le comercializează pot să difere la un moment dat, însă produsele beneficiază de aceeași garanție.