Politică de rambursări și returnări

S.C. Refillplus Prest SRL prin magazinul online www.catitmo.ro acceptă returnarea unui produs în termen de maxim 14 zile calendaristice de la cumpărare, cu condiția ca acesta să nu fi fost desigilat (legea în vigoare prevede că nu pot fi returnate cartușele, tonerele, riboanele și filmele de fax desigilate deoarece se deteriorează rapid dupa desigilare) și să se găseasca în ambalajul original, însoțit de documentele originale.

Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea lor într-o stare în care nu mai pot fi vândute ca produse noi duce la refuzarea returului.

Costurile de transport în caz de retur vor fi suportate de client.

Nu primim colete retur cu plata la destinatar. Politica de retur pentru consumabile este clar legiferată și repartizează costul transportului la retur în sarcina clientului.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ați notificat in scris, pe adresa de e-mail sau telefonic, cu furnizarea numărului de comandă. Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm primirea coletelor retur fără notificare scrisă sau telefonică prealabilă.

Condițiile de returnare prezentate respectă legislația în vigoare: Legea 365/2002 privind comerțul electronic și Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanță, precum și prevederile O.U.G. 34/2014 privind dreptul de retragere al consumatorului dintr-un contract încheiat la distanță.

S.C. Refillplus Prest SRL prin magazinul online www.catimo.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Costul transportului produselor returnate cade în sarcina cumpărătorului. Vă rugăm să solicitați adresa de expediție pentru produsele returnate la adresa de e-mail pe care o furnizăm în încheierea acestei pagini.

Adresa de e-mail la care vă furnizăm informații despre returul produselor și/sau rambursare contravaloare comenzi este: comenzi@catimo.ro